• ATLAS IZLETI
  • - Ponosni na 40 godina iskustva...

ATV – QUAD AVANTURA „VRDOVO“

PRICE ON REQUEST!

Prava pustolovna poslastica koja Vam pruža priliku da dođete u doticaj sa svojom divljom stranom. Za istinske ljubitelje prirode i sportske extreme nudimo preko 160 km prilagođenih staza za raznolike adrenalinske off road vožnje (efektivne od 3-4 h. prijeđenih preko 40 km) gdje Vi uzimate stvari u svoje ruke kroz lokalne ceste, prljavštinu, rijeke, planinske predjele i kanjone. Na kraju priče još dugo u sjećanju ostati će Vam osjećaj adrenalina, prašine u ustima i bogatih dojmova.

Detalji avanture:
MJESTO POLASKA: Hrvace (nogometno igralište „nk Hrvace“)
DATUM i VRIJEME: Po dogovoru, 09.00 h, 15.00 h
Jutarnja tura
09:00 – 09:15 h Upoznavanje sa terenskim vozilima, obuka i priprema za polazak.
09:15 – 11:00 h Na samom početku avanture prolazi se kroz selo Rumin. Slijedi vožnja prilagođenim stazama prema Vrdovu (visoravan na Dinari) uz kraća zaustavljanja na mjestima s pogledom na planine, do dolaska u planinarskom domu Sv. Jakov.
11:00 – 12:00 h Dolazak u planinarski dom Sv. Jakov (1001m) u kojem se poslužuje ručak, te se uzima pauza, dok oni željni još uživanja u prirodi mogu se odlučiti za planinarsku šetnju.
12:00 – 14:00 h Nakon ručka avanturom se prolazi kroz Bitelić te se vožnja nastavlja divljim putovima. Nastavak vožnje se odvija uz sami tok rijeke Cetine do mjesta gdje je sve počelo. Prekrasna i nedirnuta priroda te panoramski pogledi na tok rijeke Cetine, Peručko jezero, grad Senj te Sinjsko polje su nešto što će Vas ostaviti bez daha tokom avanture.
Poslijepodnevna tura
15:00 – 15:15 h Upoznavanje s terenskim vozilima, obuka i priprema za polazak.
15:15 – 17:00 h Na samom početku avanture prolazi se kroz selo Rumin. Slijedi vožnja prilagođenim stazama prema Vrdovu (visoravan na Dinari) uz kraća zaustavljanja na mjestima s pogledom na planine, do dolaska u planinarskom domu Sv. Jakov.
17:00 – 18:00 h Dolazak u planinarski dom Sv. Jakov u kojem se poslužuje večera, te se uzima pauza, dok oni željni vožnje imaju na raspolaganju vozila za slobodnu vožnju.
18:00 – 20:00 h Nakon večere avanturom se prolazi kroz Bitelić te se vožnja nastavlja divljim putovima. Nastavak vožnje se odvija uz sami tok rijeke Cetine do mjesta gdje je sve počelo. Prekrasna i nedirnuta priroda te panoramski pogledi na tok rijeke Cetine, Peručko jezero, grad Senj te Sinjsko polje su nešto što će Vas ostaviti bez daha tokom avanture.

Ponuda uključuje:
- Poludnevni izlet u cetinskoj krajini i planini Vrdovo
- 1 Quad vozilo / 300 ccm / gorivo
- Zaštitna kaciga
- Stručno vodstvo
- Ručak (roštilj)
- Osiguranje u slučaju nezgode

Doplata:
- Oprema (hlače, rukavice, jaketa)
Opći uvjeti:
- Vozačka dozvola B kategorije
- Starost: min. 18 god.


Plan izleta