• ATLAS IZLETI
  • - Ponosni na 40 godina iskustva...

Uhvatite svoj sretni trenutak – Potraga za Kairosom

PRICE ON REQUEST!

Imate li sreće? Koliko je ona važna? Otkrijte čari Trogira potragom po ulicama za Kairosom, kako legenda kaže bogom sretnog trenutka, čiji je reljef pronađen prije sto godina u potkrovlju jedne trogirske palače. Posjetite samostan časnih sestara benediktinki te staru kulu Kamerlengo s koje se pruža prekrasan pogled na trogirsku rivu.

Obiđite i srce ovog prekrasnog grada čiju je staru jezgru UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine te se ispred katedrale sv. Lovre divite njezinom portalu, remek-djelu majstora Radovana još iz doba romanike. Otisnut ćemo se i na tajnoviti otok Vis i kušati poznatu višku pogaču. Ovaj „stidljivi“ otok krije tisuću tajni, kilometarski tuneli u utrobi otoka zagolicat će maštu svakog zaljubljenika u povijest ili vojne priče. Pridružite nam se na uzbudljivom putovanju, uhvatite Kairosa za čuperak kose i uživajte u svojim sretnim trenucima.

Glavne aktivnosti / atrakcije: potraga po ulicama Trogira za Kairosom, bogom sretnog trenutka; razgled katedrale sv. Lovre, kule Kamerlengo te samostana časnih sestara benediktinki; posjet tajnovitom otoku Visu.


Plan izleta
- Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:
1.dan - Trogir
2.dan - Trogir - otok
3.dan - Trogir
- Aranžman se može realizirati u periodu od 01.04. do 15.10. za grupe od 4 osobe do 45 osoba. Smještaj je moguć u privatnom smještaju ili u hotelima s tri zvjezdice dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji, kombijem, mini autobusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.